Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Certificate de atestare fiscala online pentru persoanele fizice si juridice
16.12.2010

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta reaminteste succesorilor ca, in conformitate cu prevederile legale, scoaterea de la plata taxei de habitat a persoanelor decedate se face in termen de 30 de zile de la data eliberarii certificatului de deces.

Prin urmare, mostenitorii constantenilor decedati in decursul anului 2010, care platesc taxa de habitat pentru defunct, sunt invitati sa se prezinte, la ghiseele agentiilor fiscale, cu o copie a certificatului de deces, pentru a completa o declaratie rectificativa privind numarul de persoane ramase in locuinta.

Formularul tip privind declaratia de impunere se gaseste pe site-ul institutiei, respectiv: www.spit-ct.ro si la ghiseele agentiilor fiscale.  

Declaratiile de impunere completate insotite de copiile certificatelor de deces pot fi expediate agentiilor fiscale prin intermediul scrisorilor cu confirmare de primire sau electronice, la urmatoarele adrese:

Agentia fiscala nr. 1 - str. Badea Cartan nr. 3, mail: ag1@spit-ct.ro, Agentia fiscala nr. 2 - str. Nicolae Grindeanu nr. 66, mail: ag2@spit-ct.ro, Agentia fiscala nr. 3 - str. Atelierelor nr. 6, mail: ag3@spit-ct.ro, Agentia fiscala nr. 4 - str. Badea Cartan nr. 3, mail: ag4@spit-ct.ro , Agentia fiscala nr. 5 – str. Dumbraveni nr. 1, mail: ag5@spit-ct.ro.   

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis