Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

01 iulie, scadenta taxei de liniste pentru Mamaia si Sat Vacanta
25.06.2013

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza contribuabilii din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca luni, 01 iulie 2013, este ultima zi pentru plata taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice.
 
Taxa va fi achitata de catre toti operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, inteprinderi individuale, inteprinderi familiale si persoane juridice, care desfasoara activitati economice, indiferent de activitatea desfasurata, precum si de contribuabilii care detin spatii de cazare si anume hoteluri, moteluri, hanuri turistice.
 
In Statiunea Mamaia si Sat Vacanta taxa este in cuantum de 0,3 lei/mp sau fractie de mp din suprafata utila detinuta. Declaratia de impunere se depune pana la data de 01.07.2013, data la care devine scadenta si obligatia de plata.
 
„Declaratia privind taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice“ si documentele necesare declararii se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane Juridice” – “Documente declarare” – “Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice”.   
 
Amintim ca platile se pot efectua la toate ghiseele unice ale institutiei, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si statiile OMV din municipiu.
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis