Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

01 iulie, scadenta taxei pentru spatii verzi in Mamaia si Sat Vacanta
26.06.2013

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza contribuabilii din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca luni, 01 iulie 2013, este ultima zi pentru plata taxei pentru spatii verzi.
 
Taxa este achitata de catre toti contribuabilii care desfasoara activitati economice, inclusiv cei care detin spatii de locuit in Statiunea Mamaia si Sat Vacanta.
 
Pentru unitatile de cazare clasificate, impunerea se face in baza certificatului de clasificare privitor la numarul de locuri de cazare, eliberat de autoritatea administratiei centrale responsabile in domeniul turismului, iar pentru celelalte categorii de contribuabili, impunerea se face in baza schitei cadastrale sau, in subsidiar, a oricarui document justificativ relevant. Mentionam ca pentru spatiile de locuit, declaratia se depune o singura data, la dobandirea imobilului respectiv.
  
In cazul operatorilor economici care desfasoara activitati economice, taxa va fi achitata de catre utilizatorul spatiului, iar in cazul spatiilor de locuit, taxa va fi achitata de catre proprietar.
 
„Declaratia de impunere a taxei pentru spatii verzi – Persoane Juridice/Fizice“ si documentele necesare declararii se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane Juridice/Fizice” – “Documente declarare” – “Taxa pentru spatii verzi”.   
 
Amintim ca platile se pot efectua la toate ghiseele unice ale institutiei, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si statiile OMV din municipiu.
 
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis