Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Somatii pentru recuperarea obligatiilor datorate bugetului local
17.11.2009

 

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste contribuabililor care nu si-au platit impozitele si taxele locale pana la 30 septembrie 2009, data la care a expirat scadenta pentru semestrul II, ca potrivit legislatiei in vigoare, a inceput procedura legala de recuperare a debitelor.
 
Prin urmare, pentru sumele neachitate pana la data scadentei, au fost emise, in conformitate cu prevederile O.G. nr. 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, somatii de plata care vor fi comunicate debitorilor impreuna cu un exemplar al titlului executoriu.  
 
Daca in termen de 15 zile de la comunicarea somatiei contribuabilul nu achita sumele datorate, inspectorii fiscali continua masurile de executare silita, prin infiintarea popririlor pe veniturile debitorilor sau prin sechestrarea si valorificarea bunurilor apartinand acestora. 
 
Pentru a evita masurile prevazute in procedura de continuare a executarii silite, S.P.I.T. recomanda persoanelor fizice si juridice sa se prezinte la ghiseele agentiilor fiscale si ale serviciilor specializate in vederea platii sumelor restante datorate bugetului local.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis