Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Taxa de salubrizare este datorata numai de persoanele fizice
23.07.2018

 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) readuce in atentia contribuabililor faptul ca orice modificare privind numarul de persoane care locuiesc intr-un imobil, se efectueaza in termen de 30 de zile de la data producerii modificarii prin completarea/depunerea formularului „Declaratia de impunere pentru stabilirea taxei de salubrizare” ce poate fi descarcat si de pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane fizice” - „Documente declarare” - „Taxa de salubrizare”.

 
Declaratia de impunere completata si copiile documentelor justificative, pot fi expediate agentiilor fiscale prin intermediul oficiilor postale, sau prin e-mail, la adresele           ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro ori pe site-ul instituṭiei www.spit-ct.ro, accesand sectiunea ,,Servicii online/ Declaratii fiscale”, fara sau cu autentificare, caz in care este necesar un nume de utilizator si parola in aplicatia E-tax.
 
Aceasta taxa este datorata de toate persoanele fizice, locuitori ai municipiului Constanta iar responsabilitatea incasarii si controlului revine SPIT Constanta in conformitate cu prevederilor art. 484 alin (1) si (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal,                Legea nr. 101/2006, republicata si anexa nr. 5 din H.C.L. nr. 416/2017. Cuantumul taxei este de 5 lei/luna/persoana.
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis