Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Depunerea online a declaratiilor fiscale de catre contribuabili
01.08.2018

 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) incurajeaza cetatenii sa opteze pentru depunerea declaratiilor online si le multumeste celor care deja folosesc aceasta cale de comunicare. Formularele necesare operatiunilor fiscale, cat si tipul documentelor justificative care trebuie anexate se regasesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la sectiunea                               Persoane fizice/Persoane juridice - Documente declarare.

 
Contribuabilii au obligatia de a completa corect, integral si cu buna credinta rubricile corespunzatoare ce se regasesc pe formularele tipizate conform situatiei fiscale, iar declaratia se semneaza de catre contribuabili, reprezentantul legal ori imputernicitul acestuia.
 
Acestia pot depune declaratiile fiscale online pe site-ul instituṭiei www.spit-ct.ro, accesand sectiunea ,,Servicii online/ Declaratii fiscale”, fara/cu autentificare, caz in care este necesar sa detina nume utilizator si parola in aplicatia E-tax sau prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro).
 
Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, este facil de accesat si a fost conceput in scopul eficientizarii procesului de indeplinire a cerintelor legale fiscale prin eliminarea deplasarii la ghiseele institutiei si implicit a timpului de asteptare. 
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis