Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Majorari pentru neachitarea la termenul scadent
17.10.2018

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii care nu au achitat impozitele și taxele locale până la data de 1 octombrie că începând cu ziua imediat următoare, se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracţie de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.

 
Instituția readuce în atenția contribuabililor modalitatea cea mai rapidă de a achita sumele datorate bugetului local, accesând secțiunea “Servicii online/Plată impozite” pe site-ul www.spit-ct.ro sau utilizând aplicația E-tax Mobile – SPIT, prin intermediul telefonului mobil.
 
Autentificarea în contul E-Tax se poate efectua în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/.
 
Pe această cale, SPIT recomandă achitarea sumelor datorate întrucât pentru obligațiile fiscale neachitate la termen se va demara procedura de urmărire și executare silită.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis