Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Termen scadent pentru declarare si plata taxei pentru liniste in Mamaia si Sat Vacanta
21.06.2010

Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) aduce la cunostinta persoanelor juridice si fizice autorizate din termenul legal pentru depunerea declaratiei anuale si plata taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice este 1 iulie 2010.

Sunt exceptate de la obligatia depunerii declaratiei anuale si plata taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice, contribuabilii care au in administrare complexuri hoteliere, acestea datorand taxa doar pentru suprafetele destinate activitatilor de alimentatie publica si spatiilor comerciale.

La declaratia de impunere se vor anexa copii ale urmatoarelor acte:

  • certificat de inregistrare la Camera de Comert;
  • actul de proprietate sau de detinere (concesiune, inchiriere , asociere etc.);
  • schita activului vizata de o persoana autorizata.

S.P.I.T. precizeaza ca, persoanele juridice si persoanele fizice autorizate care in 2009 au depus intreaga documentatie la Serviciul Persoane Juridice si nu au efectuat modificari de natura sa conduca la schimbarea cuantumului taxei vor completa si depune doar declaratia de impunere.

De asemenea, pentru a evita aglomeratia de la ghisee, contribuabilii pot trimite declaratia de impunere si documentele doveditoare prin posta pe adresa: Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, pentru Serviciul Persoane Juridice, str. Sulmona nr. 22, Constanta , pana la data de 01.07.2010, inclusiv, data postei. Formularul tip privind declaratia de impunere se gaseste pe site-ul institutiei, respectiv: www.spit-ct.ro si la sediul Serviciului Persoane Juridice din str. Sulmona nr. 22. 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis