Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Taxa pentru serviciile de reclama si publicitate se declara/achita la SPIT
16.01.2019

 Incepand cu anul fiscal 2019, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a preluat responsabilitatea incasarii taxei pentru serviciile de reclama si publicitate, a efectuarii inspectiei fiscale, a constatarii contraventiilor si a aplicarii sanctiunilor  conform Capitolul I/ Anexa nr. 1/ H.C.L. nr. 507/2018 privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 136/2018 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale ale anului curent.

 
Formularul tipizat se regaseste la nivelul agentiilor fiscale, dar si online, accesand site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea ”Persoane Juridice” - “Documente declarare”/”Taxa pentru servicii de reclama si publicitate”. Acesta se depune de catre prestator in doua exemplare si va fi insotit de copia contractului/contractelor de prestari servicii de reclama si publicitate.
 
Taxa se declara si se plateste de catre prestator lunar, pana la data de 10 a lunii urmatoare celei in care a intrat in vigoare contractul, iar cuantumul acesteia se calculeaza prin aplicarea cotei de 2% din valoarea serviciilor de reclama si publicitate.
 
Contravaloarea taxei poate fi achitata in numerar/prin POS la ghiseele agentiilor fiscale  sau prin ordin de plata in contul RO83TREZ23121340250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis