Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Campanie de informare in Mamaia si Sat Vacanta
20.06.2019

 In perioada 20–21 iunie si 27–28 iunie 2019, inspectorii din cadrul Serviciului Analiza, Constatare si Control vor desfasura o campanie de informare in statiunea Mamaia si Sat Vacanta cu privire la modul de declarare si achitare a taxei de dezvoltare si promovare a turismului pentru operatorii economici (persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si persoane juridice).

 
Amintim ca acestia au obligatia achitarii si depunerii declaratiei pentru taxa de dezvoltare si promovare a turismului pana la data de 01 iulie 2019.
 
Neachitarea taxei la termenul scadent atrage dupa sine calculul de majorari de intarziere in cuantum de 1% pentru fiecare luna sau fractie de luna. 
 
Operatorii economici care incep desfasurarea activitatii economice  sau cei care  obtin/ vizeaza autorizatia de functionare/avizul program functionare sau autorizatia pentru ocuparea temporara a domeniului public dupa aceste date, au obligatia sa depuna o declaratie in termen de 30 de zile de la data inceperii activitatii sau obtinerii documentelor de autorizare.
 
Constituie contraventii depunerea peste termen a declaratiilor, nedepunerea declaratiilor, depunerea declaratiilor cu informatii eronate, nedeclararea in termen de 30 de zile a modificarilor intervenite care conduc la recalcularea taxei si se sanctioneaza cu amenda de la 283 lei la 706 lei, in cazul persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale si intreprinderilor familiale, si cu amenda de la 1.132 lei la 2.500 lei, in cazul persoanelor juridice.
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis