Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Cererile pentru obtinerea permiselor de acces in zona peninsulara se pot depune la ghiseele SPIT
15.03.2019

Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza cetatenii ca incepand de vineri, 15.03.2019, pot depune la ghiseele institutiei cereri pentru obtinerea permiselor de acces in zona peninsulara.
 
Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulara sa fie separata in zone exclusiv pietonale si zone ocazional carosabile, iar accesul vehiculelor in interiorul zonei pietonale sa se faca doar in baza unui permis. 
 
Cererile completate si documentele aferente se pot depune la ghiseele urmatoarelor agentii fiscale, situate la adresele:
Str. Sulmona nr. 22 – Agentia fiscala nr. 3;
Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C (City Park Mall) – Agentia fiscala nr. 5;
Bd. Tomis nr. 112 – Agentia fiscala nr. 6.
 
Permisele de acces sunt eliberate pentru: rezidenti persoane fizice, rezidenti persoane juridice, evenimente, aprovizionare, institutii publice, amenajari, furnizorii serviciilor de utilitati publice, furnizorii serviciilor de catering, posta sau curierat si transport valori, evenimente religioase, situatii exceptionale.
 
Mai multe detalii despre documentele necesare obtinerii permiselor de acces puteti afla de pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea ”Documente declarare”- ”Permise acces zona peninsulara”. 
 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis