Skip Navigation LinksPrima pagina > Etax MobileEtax Mobile

Pentru a beneficia de aceasta modalitate de plata, contribuabilii care detin telefoane mobile cu sistem de operare Android trebuie sa descarce aplicatia ETax Mobile SPIT Constanta de pe magazinul online Play Store iar cei care detin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store.

Autentificarea pentru accesarea directa a contului ETax se va face in baza unui nume de utilizator si a unei parole, obtinute in urma depunerii unei cereri scrise la oricare ghiseu SPIT, precum si on-line pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.

Pe langa plata online a impozitelor, aplicatia ETax Mobile SPIT Constanta permite vizualizarea rolurilor fiscale si a debitelor aferente fiecaruia dintre ele, istoricul platilor, precum si informatii despre plata online.                                                                                   

Mentionam ca aplicatia este certificata 3-D Secure de catre Visa si Mastercard prin Romcard si Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card emis sub siglele mentionate. 

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile internationale de Carduri Visa si Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet.  

Astfel, platile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Etax Mobile Google Play Etax Mobile App Store

Etax Mobile Google Play Etax Mobile App Store

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis