Skip Navigation LinksPrima pagina > SPIT pe locul 3 la competitia celor mai bune practici in administratia din RomaniaSPIT pe locul 3 la competitia celor mai bune practici in administratia din Romania

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) s-a clasat pe locul 3 la "Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania" al carei scop a fost identificarea si evidentierea celor mai eficiente si inovative practici administrative.

Competitia organizata de ANFP s-a derulat in perioada 15 aprilie - 30 iunie 2013, fiind structurata pe trei piloni tematici, dupa cum urmeaza:

  • Pilonul 1 - Administratia publica intre constrangerile sistemice si dezvoltarea factorului uman;
  • Pilonul 2 - Social media – mecanism de facilitare a dialogului cu cetatenii;
  • Pilonul 3 - Parteneriatul – formula de succes a performantei institutiilor in beneficiul cetatenilor.

La aceasta competitie au fost inscrise 38 de proiecte ale institutiilor si autoritatilor administratiei publice centrale si locale, lucrarile fiind selectate de evaluatori alesi din cadrul ANFP, universitatilor, asociatiilor profesionale, publicatiilor de specialitate si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative pentru dezvoltarea democratiei in Romania.

SPIT a participat la aceasta competitie nationala la pilonul III, cu proiectul "Modalitate inovatoare de plata a impozitelor si taxelor". Cele mai bune patru proiecte de la fiecare sectiune in parte au fost premiate in cadrul Conferintei organizata de ANFP la Paraul Rece, judetul Brasov.

Toate cele 38 de proiecte aplicate au fost trecute in ghidul de bune practici care va constitui un real schimb de idei inovatoare in administratia publica locala.

SPIT este la a patra participare la competitia, anul trecut ocupand locul 10 cu lucrarea "Verificare fisa inmatriculare auto".

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis