Skip Navigation LinksPrima pagina > SPIT pe locul 3 la competitia celor mai bune practici in administratia din RomaniaSPIT pe locul 3 la competitia celor mai bune practici in administratia din Romania

Serviciul Public de Impozite si Taxe a obtinut locul al treilea la cea de-a VIII-a editie a competitiei "Inovatie si calitate in sectorul public" al carei scop a fost identificarea si evidentierea celor mai eficiente si inovative practici din sectorul public romanesc.

Concursul, organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, s-a derulat in perioada mai-iulie 2015, fiind structurat pe trei sectiuni tematice, respectiv:

  • Cooperare internationala pentru modernizarea serviciilor publice;
  • Mecanisme de eficientizare a comunicarii interne si de consolidare a imaginii publice;
  • Metode si practici de stimulare a participarii cetatenilor la viata publica.

SPIT a participat la sectiunea a doua cu proiectul "Promovarea activitatii institutionale prin mass-media si social-media". Cele mai bune proiecte au fost selectate si premiate de evaluatori alesi din cadrul ANFP, universitatilor, asociatilor profesionale, publicatiilor de specialitate si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative.

Mentionam ca institutia noastra este la a sasea participare, in anul 2014 obtinand mentiune cu proiectul "E-tax Mobile-plata impozitelor si taxelor cu telefonul mobil".

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis