Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

2 februarie inclusiv, ultima zi in care persoanele fizice si juridice pot beneficia de reducere la plata integrala a autorizatiei de trama


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (S.P.I.T.) aduce la cunostinta persoanelor fizice si juridice care detin autovehicule de transport marfa faptul ca, pentru autorizatiile anuale eliberate pentru folosirea tramei stradale de trafic usor, mediu si greu pe raza Municpiului Constanta, pana la data de 31.01.2009, inclusiv, se acorda o reducere de 10% din valoarea autorizatiei. Datorita faptului ca, ultima zi de acordare a reducerii este nelucratoare, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, termenul se va prelungi pana la sfarsitul primei zile lucratoare, respectiv pana la data de 2 februarie 2009, inclusiv. in vederea eliberarii "Autorizatiei de circulatie" solicitantul va inainta la ghiseele din cadrul agentiilor fiscale o cerere tip la care va anexa urmatoarele:

  • copia certificatului de inmatriculare a societatii
  • copia talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului pentru care se urmareste obtinerea autorizatiei si alte copii ale documentelor legale relevante.

Contravaloarea taxei poate fi achitata prin ordin de plata in contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631 sau prin numerar la casieriile din cadrul agentiilor fiscale ale S.P.I.T.. Programul cu publicul al ghiseelor din cadrul S.P.I.T. este urmatorul: luni, marti, miercuri si vineri de la 8,30 la 16,30; joi de la 8,30 la 18,30 .