Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Instiintarile de plata, expediate din 5 ianuarie 2011


Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) Constanta informeaza contribuabilii constanteni ca in anul 2011 vor primi o singura instiintare de plata de culoare alba sau roz care va cuprinde toate obligatiile datorate bugetului local. Totodata aduce la cunostinta persoanelor fizice si juridice ca documentele in cauza vor fi expediate la adresele declarate incepand cu data de 5 ianuarie a.c..

Instiintari tiparite pe hartie de culoare alba vor primi contribuabilii care au de platit doar obligatiile de plata cumulate pentru toate bunurile aflate in evidenta institutiei aferente anului 2011. Aceste sume se pot achita la ghiseele agentiilor fiscale si oficiilor postale din localitate.  

Instiintari tiparite pe hartie de culoare roz vor primi contribuabilii care nu si-au platit impozitele si taxele locale datorate pentru anul 2010 si/sau pentru anii anteriori si/sau cei care nu si-au achitat amenzile contraventionale. Acest tip de instiintare va contine impozitele si taxele locale datorate pentru anul 2011 dar si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita cu accesoriile acestora calculate la data de 01.01.2011. Aceste debite nu se pot achita la oficiile postale inainte de stingerea debitului din dosarul de urmarire si executare silita. Pentru vizualizarea dosarului de urmarire, contribuabilii se vor adresa Serviciului de Urmarire si Executare Silita, din str. Sulmona nr. 22, plata sumelor putandu-se efectua atat la serviciul amintit, cat si la toate ghiseele agentiilor fiscale apartinand S.P.I.T. Constanta.

Sumele din instiintarile de plata sunt conforme cu declaratiile pe proprie raspundere ale proprietarilor inregistrate in evidentele fiscale ale S.P.I.T. Constanta.