Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

In atentia contribuabililor care primesc somatii de la SPITVBL


Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta aduce la cunostinta celor 52.000 de contribuabili care au primit somatii de plata, emise la data de 30 aprilie 2011, ca in situatia in care sumele instiintate prin acestea au fost achitate, nu mai intra sub incidenta documentelor comunicate.

Reamintim, de asemenea ca, procedura de urmarire si executare silita incepe odata cu emiterea somatiilor pentru impozitele si taxele locale neachitate la data scadenta si se sfarseste daca suma datorata este achitata in interiorul termenului de 15 zile, calculat de la primirea somatiei de catre debitor.    

in situatia in care suma de plata nu este achitata in termenul sus-amintit, procedura de urmarire si executare silita este continuata prin urmatoarele masuri: infiintarea popririlor pe venituri sau prin sechestrarea si valorificarea bunurilor apartinand debitorului. 

Sumele instiintate prin somatiile de plata se pot achita la ghiseele unice infiintate la nivelul agentiilor fiscale ale institutiei.