Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Termen scadent pentru plata taxei de liniste pentru Mamaia si Sat Vacanta


 Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta aduce la cunostinta persoanelor juridice si fizice autorizate din statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca vineri, 1 iulie 2011 este ultima zi pentru plata, In termenul legal, a taxei privind cresterea gradului de liniste si siguranta In derularea activitatilor economice. 
 
Taxa va fi achitata de toti contribuabilii persoane juridice si fizice autorizate care desfasoara activitati economice pe raza statiunii Mamaia si Sat Vacanta, cu exceptia celor care au In administrare complexuri hoteliere. Acestia datoreaza taxa doar pentru suprafetele destinate activitatilor de alimentatie publica si spatiilor comerciale. 
 
In acest an, contribuabilii nu au obligatia depunerii declaratiilor de impunere pentru stabilirea taxei, Intr-un termen limita, respectiv pâna la data de 1 iulie pentru cei care desfasoara activitati economice pe raza statiunii Mamaia si Sat Vacanta. Aceasta prevedere a fost eliminata, In conformitate cu prevederile H.C.L. M. nr. 55/31.03.2011, contribuabilii având obligatia depunerii declaratiei de impunere In termen de 30 de zile de la Infiintare, de la deschiderea/Inchiderea punctelor de lucru sau de la data modificarilor aduse statutului/actului constitutiv.
 
Amintim ca, pentru plata taxei contribuabilii se pot prezenta la toate ghiseele agentiilor fiscale din cadrul institutiei, oficiilor postale din municipiu si Banca Garanti.