Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Campanie de verificare a transportatorilor de marfuri


 Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta a demarat o ampla campanie de verificare a contribuabililor care detin autovehicule concepute pentru transportul de marfuri si care nu au achitat taxa de folosire a tramei stradale.
 
Amintim ca, toti contribuabilii persoane fizice si juridice care detin autovehicule concepute si construite pentru transportul de marfuri, datoreaza, in conformitate cu H.C.L.M. nr. 92/2010 privind impozitele si taxele locale, taxa de folosire a tramei stradale pentru circulatia pe strazile din municipiul Constanta.
 
Autorizatiile zilnice pentru taxa de folosire a tramei stradale pot fi achizitionate de la punctele de taxare amplasate pe raza municipiului Constanta, iar autorizatiile lunare de la punctele de incasare amplasate in cadrul agentiilor fiscale.
 
Neachitarea taxei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 250 lei si 1.000 lei pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata cuprinsa intre 0-5 tone inclusiv, si cu amenda intre 1.000 lei si 2.500 lei pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata peste 5 tone. 
 
Precizam totodata ca, aplicarea sanctiunii nu inlatura obligatia de plata a taxei.