Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Site-ul www.spit-ct.ro – ghiseu virtual de impozite si taxe


 De la inceputul anului si pana in prezent, site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta a suferit modificari substantiale in ceea ce priveste impactul asupra utilizatorului. Interfata este foarte prietenoasa si confera o mai mare usurinta in gasirea informatiilor cautate.
 
Accesand site-ul institutiei www.spit-ct.ro, contribuabilii pot beneficia de urmatoarele servicii online:  
– plata impozitelor si taxelor locale prin contul deschis la bancile contractate de SPITVBL;
– solicitarea si obtinerea certificatelor de atestare fiscala, altele decat pentru vanzare;
– vizualizarea patrimoniului;
– vizualizarea platilor efectuate prin e-banking, la ghiseele agentiilor fiscale sau la oficiile postale;
– vizualizarea sumelor datorate.
 
Tot pe site-ul institutiei, contribuabilul gaseste calculatorul de impozite si taxe,  formularele tipizate si informatiile complete cu privire la documentele solicitate pentru declararea sau scoaterea bunurilor de pe rolul fiscal, actele normative care reglementeaza impozitele si taxele locale precum si un dictionar de termeni fiscali.  
 
De asemenea, accesand www.spit-ct.ro, contribuabilul poate completa un formular online pentru intrarea in audienta, poate beneficia de asistenta fiscala si poate consulta calendarul obligatiilor fiscale pentru persoane fizice si persoane juridice, pe care sunt marcate scandentele existente in fiecare luna, astfel incat sa stie exact cand si ce au de platit.
 
Prin dezvoltarea site-ului www.spit-ct.ro, managementul institutiei urmareste cresterea gradului de informare al contribuabililor si reducerea la maxim a timpului alocat in acest scop de acestia, prin transformarea paginii de Internet intr-un ghiseu virtual de impozite si taxe, care sa raspunda, in orice moment al zilei, solicitarilor venite din partea platitorilor de impozite si taxe locale.