Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

15 iulie 2011 – scadenta taxei pentru spatii verzi în statiunea Mamaia


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta detinatorilor spatiilor de cazare si proprietarilor de locuinte situate  in statiunea Mamaia ca termenul de plata al taxei pentru spatii verzi se implineste la data de 15 iulie 2011.
 
In vederea stabilirii cuantumului taxei datorate, persoanele fizice si juridice care detin in proprietate sau folosinta spatii de cazare in statiunea Mamaia vor depune la ghiseele agentiilor fiscale, pana la data de 15 iulie 2011, declaratia de impunere impreuna cu certificatul de clasificare privitor la numarul de locuri de cazare eliberat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului .
  
Daca spatiul de cazare este administrat de catre o alta persoana decat proprietarul, in baza unui contract de inchiriere, leasing, asociere in participatiune, locatie de gestiune etc., obligatia declararii si a platii taxei revine celui ce administreaza in mod concret facilitatea de cazare.
 
In cazul spatiilor de locuit, declaratia se depune o singura data, la dobandirea imobilului respectiv.
 
Informatii suplimentare cu privire la taxa pentru spatii verzi in statiunea Mamaia se gasesc pe site-ul institutiei http://www.spit-ct.ro/.