Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Ghisee unice pentru persoane fizice si juridice


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Locale (SPIT) Constanta aminteste contribuabililor ca toate ghiseele agentiilor fiscale din cadrul institutiei au fost transformate in ghisee unice.  

 
Astfel, pentru orice operatiune specifica activitatii institutiei, contribuabilii, persoane fizice si juridice, se pot adresa la oricare din ghiseele SPIT, fara a mai tine seama de arondarea strazilor pe agentiile fiscale, a face diferenta intre persoana fizica sau juridica ori intre suma de plata curenta sau in urmarire.
 
Ghiseele unice se gasesc la urmatoarele adrese: str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 6, str. Alexandru Lapusneanu nr. 116C in incinta City Park Mall (sky level), str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru de Informare pentru Cetateni), b-dul Mamaia nr. 86 in incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, str. Badea Cartan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 (zona Km 4-5) si str. Dumbraveni nr. 1 (cartier Palazu Mare).
 
Conceptul de ghiseu unic implementat la nivelul SPIT la inceptul acestui an aduce serviciile institutiei mai aproape de contribuabili ajutandu-i sa economiseasca timp si bani irositi odinioara pentru deplasarea de la o agentie fiscala la alta, functie de arondarea strazilor, ori repartizarea agentiilor pe categorii de contribuabili, persoane fizice sau juridice.