Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Amenzi pentru nedeclararea taxei pentru irigatii spatii verzi


 In urma campaniei de verificare privind declararea si plata taxei pentru irigatii spatii verzi in statiunea Mamaia realizata de inspectorii fiscali din cadrul Serviciului Public de Impozite si Taxe Constanta, au fost verificati 71 de operatori economici, dintre care, un numar de 25 au fost sanctionati contraventional. 

 
De asemenea, in urma controalelor, in evidentele fiscale au fost inregistrate obligatii datorate bugetului local in contul taxei pentru irigatii spatii verzi in cuantum de aproximativ 50.000 lei.
 
in conformitate cu prevederile H.C.L.M. nr. 92/2010 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2011, persoanele fizice si juridice care detin sau care au detinut in proprietate sau folosinta spatii de cazare in statiunea Mamaia aveau obligativitatea depunerii pâna la data de 15 iulie a.c., a unei declaratii de impunere privind taxa pentru irigatii spatii verzi. 
 
Daca spatiul de cazare este administrat de catre o alta persoana decât proprietarul, in baza unui contract de inchiriere, leasing, asociere in participatiune, locatie de gestiune etc., obligatia declararii si a platii taxei revine celui ce administreaza in mod concret facilitatea de cazare.