Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT pe locul 2 la „Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania“


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) s-a clasat pe locul 2 la „Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania“ al carei scop a fost identificarea, evidentierea si diseminarea celor mai eficiente si inovative practici administrative. 

 
Premiile de buna practica au fost decernate joi, 17 noiembrie 2011, de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) in cadrul celei de-a IV-a editii a conferintei internationale „Inovatie si calitate in sectorul public”, eveniment desfasurat in perioada 16-17 noiembrie 2011, in localitatea Sambata de Sus, judetul Brasov. 
 
Competitia organizata de ANFP s-a derulat in perioada iunie – august 2011, fiind structurata pe trei sectiuni tematice, respectiv: „Modernizarea administratiei publice prin promovarea egalitatii de sanse si nediscriminarii“, „imbunatatirea serviciilor publice prin management orientat spre satisfactia beneficiarilor“ si „Dezvoltarea locala prin parteneriate si voluntariat“. 
 
La aceasta competitie au fost inscrise 43 de proiecte ale institutiilor si autoritatilor administratiei publice centrale si locale, lucrarile fiind selectate de evaluatori alesi din cadrul ANFP, universitatilor, asociatiilor profesionale, publicatiilor de specialitate si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative pentru dezvoltarea democratiei in Romania. 
 
SPIT a participat la aceasta competitie nationala, la sectiunea „imbunatatirea serviciilor publice prin management orientat spre satisfactia beneficiarilor“, cu proiectul „Managementul satisfactiei contribuabililor – instrument esential pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor“. Cele mai bune cinci proiecte de la fiecare sectiune in parte se vor regasi pe site-ul ANFP, intr-un ghid, care va constitui un real schimb de bune practici si idei inovatoare in administratia publica locala.
 
SPIT este la a doua participare la concursul sus mentionat, anul trecut ocupand locul 5 cu lucrarea „Certificatul de atestare fiscala online“.