Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

31 ianuarie 2012, termenul scadent pentru plata taxei pentru vehiculele lente


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta contribuabililor ca pentru vehiculele lente existente in patrimoniul persoanelor fizice si juridice la data de 1 ianuarie 2012, taxa datorata pentru intregul an fiscal se achita pana la 31 ianuarie 2012.  

 
in conformitate cu prevederile H.C.L.M. nr. 145/2011 privind impozitele si taxele locale pentru anul 2012, taxa pentru oricare tip de vehicul lent (buldozer pe pneuri, autoexcavator, freza rutiera etc.) este in suma fixa de 40 lei/an/vehicul.
 
Plata obligatiei mentionate anterior poate fi efectuata la ghiseele institutiei, la toate oficiile postale din Constanta la ghiseele bancilor Garanti si Transilvania (in baza instiintarii de plata) sau virata in contul RO87TREZ23121180250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631. Pe OP se vor face urmatoarele mentiuni:  „vehicule lente“ si „persoana fizica“/„persoana juridica“.
 
Pentru vehiculele lente dobandite dupa data de 1 ianuarie 2012, taxa se datoreaza incepand cu data de intai a lunii urmatoare celei in care s-a dobandit vehiculul lent, proportional cu perioada ramasa pana la sfarsitul anului fiscal respectiv, se declara si se achita in cel mult 30 de zile calendaristice de la data dobandirii.