Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Instiintari de plata de culoare alba sau roz


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza contribuabilii, persoanele fizice si juridice ca si in anul 2012 vor primi o singura instiintare de plata de culoare alba sau roz care va cuprinde toate obligatiile datorate bugetului local. 

 
Instiintari tiparite pe hartie de culoare alba vor primi contribuabilii care au de achitat doar obligatiile de plata pentru anul 2012. Aceste sume se pot achita, in numerar la ghiseele agentiilor fiscale, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si Transilvania. Plata impozitelor si taxelor locale la agentiile bancii Transilvania se poate efectua, doar in baza instiintarii de plata, pana la data primului termen scadent, respectiv pana la data de 31 martie 2012.  
 
Instiintari tiparite pe hartie de culoare roz vor primi contribuabilii care au de platit impozitele si taxele locale pentru anul 2012 dar si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita precum si accesoriile acestora calculate la data de 01.01.2012. Sumele restante cu accesoriile aferente suporta majorari de intarziere pana la data platii inclusiv. Aceste debite se pot achita la ghiseele agentiilor fiscale, la oficiile postale din localitate si la agentiile Garanti Bank.  
 
Instiintarile de plata pentru persoanele juridice contin pe verso si calendarul obligatiilor catre bugetul local.
 
Sumele din instiintarile de plata sunt conforme cu declaratiile pe proprie raspundere ale proprietarilor inregistrate in evidentele fiscale ale SPIT Constanta.