Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT a expediat instiintarile de plata


 Pentru a informa contribuabilii persoane fizice si juridice cu privire la cuantumul impozitelor si taxelor locale datorate bugetului local, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a expediat un numar de 184932 de instiintari de plata din care 90% pentru persoanele fizice si 10% pentru persoanele juridice. 

 
Din totalul instiintarilor de plata emise atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice, 71% au fost tiparite pe hartie de culoare alba ceea ce inseamna ca au de achitat doar obligatiile pentru anul 2012 si 29% pe hartie de culoare roz pentru cei care au de achitat si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita precum si accesoriile acestora.
 
in cazul persoanelor fizice, 71% din totalul instiintarilor de plata au fost tiparite pe hartie de culoare alba si 29% au fost tiparite pe hartie de culoare roz, iar pentru persoanele juridice, 62% din totalul instiintarilor de plata au fost tiparite pe hartie de culoare alba si 38% pe hartie de culoare roz. 
 
Amintim ca, sumele cuprinse in instiintarile de plata tiparite pe hartie de culoare alba se pot achita, in numerar la ghiseele agentiilor fiscale, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si Transilvania, la aceasta din urma doar in baza instiintarii de plata, pana la data primului termen scadent, respectiv pana la data de 31 martie 2012.  
 
Sumele inscrise in instiintarile de culoare roz se pot achita la ghiseele agentiilor fiscale, la oficiile postale din localitate si la agentiile Garanti Bank.