Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Bonificatii de 10% pentru persoanele fizice si 5% pentru persoanele juridice


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta contribuabililor ca si în acest an persoanele fizice si juridice beneficiaza de bonificatie la plata integrala si cu anticipatie a tuturor obligatiilor datorate bugetului local pâna la împlinirea primului termen scadent, respectiv pâna la data de 31 martie 2012.  

 
Potrivit H.C.L.M. nr. 145/2011 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2012, persoanele fizice beneficiaza de bonificatie de 10%, iar persoanele juridice de bonificatie de 5 % la impozitul pe cladiri, teren si mijloace de transport. 
 
Plata impozitelor si taxelor locale datorate pentru anul 2012 dar si pentru anii anteriori se poate efectua, fara a prezenta înstiintarea de plata, la orice ghiseu al institutiei, la toate oficiile postale din localitate, precum si la agentiile Garanti Bank. La agentiile bancii Transilvania – se pot achita doar impozitele si taxele locale înscrise pe înstiintarile de culoare alba, pâna la data 31 martie 2012 si doar în baza înstiintarii de plata prezentate functionarului de la ghiseu. 
 
Pentru plata în 2 rate egale la termenele scadente, respectiv 31 martie 2012 si 30 septembrie 2012 nu se acorda bonificatie.