Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Autenticitatea certificatelor de atestare fiscala, verificata pe site-ul www.spit-ct.ro


 Certificatele de atestare fiscala eliberate la ghiseele unice ale Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta pot fi verificate din punct de vedere al autenticitatii pe site-ul www. spit-ct.ro – sectiunea servicii online – verifica certificat fiscal sau pe adresa de internet https://etax.spit-ct.ro/verificacf.aspx.
 
Verificarea poate fi realizata de orice persoana care se afla in posesia unui certificat de atestare fiscala, pe baza numarului de inregistrare, a datei de inregistrare a documentului si a cheii de control alocate in mod automat de programul informatic, tiparite in nota de subsol a documentului.
 
SPIT aminteste faptul ca, verificarea autenticitatii certificatelor de atestare fiscala online si a fiselor de inmatriculare este posibila din luna iunie a anului 2010.
 
Verificarea autenticitatii certificatelor de atestare fiscala eliberate de la ghiseele SPIT completeaza seria masurilor de siguranta implementate la nivelul institutiei in vederea eliminarii incercarilor de falsificare a documentelor emise de institutie.