Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT a participat la editia a V-a a competitiei „Inovatie si calitate in sectorul public“


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a participat cu proiectul „Verifica fisa de inmatriculare auto“, la cea de-a V-a editie a competitiei „Inovatie si calitate in sectorul public“, derulata in perioada martie – aprilie 2012, de Autoritatea Nationala a Functionarilor Publici (ANFP).

 

In acest an, competitia a fost structurata pe trei sectiuni, respectiv:

         Responsabilitatea si implicarea institutionala in sprijinul grupurilor sociale vulnerabile;

         Protejarea si promovarea patrimoniului national in colaborare cu societatea civila;

         Implementarea unor mecanisme de comunicare institutionala in slujba cetateanului.

 

SPIT a participat la ultima sectiune, alaturi de alte 20 de institutii centrale si locale si s-a clasat pe locul 10 in topul preferintelor comitetului de evaluare format din reprezentanti din cadrul universitatilor, mass-media, ONG–urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative.  

 

Aplicatia „Verifica fisa de inmatriculare auto“, implementata in anul 2010 de SPIT Constanta, va fi publicata in Ghidul de bune practici care se va fi postat pe site-ul ANFP si va servi drept model pentru alte administratii de profil din Romania.

SPIT este la cea de-a treia participare la concursul sus mentionat, anul trecut ocupand locul 2 cu lucrarea „Managementul satisfactiei contribuabililor – instrument esential pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor", iar in anul 2010, locul 5 cu proiectul „Certificatul de atestare fiscala online".