Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Autenticitatea certificatelor de atestare fiscala verificata pe site-ul www.spit-ct.ro


Certificatele de atestare fiscală eliberate la ghişeele unice ale Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa pot fi verificate din punct de vedere al autenticităţii pe site-ul www. spit-ct.ro – secţiunea servicii online – verifică certificat fiscal sau pe adresa de internet http://etax.spit-ct.ro/verificaCF.aspx.

 

Verificarea poate fi realizată de orice persoană care se află în posesia unui certificat de atestare fiscală, pe baza numărului de înregistrare, a datei de înregistrare a documentului şi a cheii de control alocate în mod automat de programul informatic, tipărite în nota de subsol a documentului.

 

SPIT aminteşte faptul că, verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală online şi a fişelor de înmatriculare este posibilă din luna iunie a anului 2010.

 

Verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală eliberate de la ghişeele SPIT completează seria măsurilor de siguranţă implementate la nivelul instituţiei în vederea eliminării încercărilor de falsificare a documentelor emise de instituţie.