Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT Constanta a obtinut recertificarea sistemului de management integrat


Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa a obţinut recent, recertificarea sistemului de management integrat – calitate – mediu – ohsas, implementat şi conceput conform SR EN ISO 9001:2008;  SR EN ISO 14001:2005; SR OHSAS 18001:2007, din partea organismului german de certificare TÜV Thüringen.

 

Recertificarea a fost recomandată de auditorii externi, fără nicio condiţionare, respectiv, fără nicio abatere sau constatare cu privire la aplicarea cerinţelor corespunzătoare standardelor de referinţă.

 

Amintim că, certificarea ISO 9001 a fost obţinută de SPIT, pentru prima dată în anul 2006. În anul 2009, instituţia a trecut într-o nouă etapă, fiind implementate în concept integrat, alături de calitate, alte două noi sisteme de management respectiv, de mediu şi de sănătate şi securitate ocupaţională.

 

Implementarea sistemului de management integrat atestă nivelul performanţei generale a SPIT, gradul de îndeplinire a politicii adoptate, a obiectivelor stabilite, transparenţa şi eficienţa proceselor organizaţiei, aprecierea calităţii actului managerial, a bunelor practici din organizaţie şi în principal orientarea organizaţiei în direcţia calităţii.