Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Certificate fiscale 100% online pentru persoanele fizice si juridice


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta reaminteste contribuabililor – persoane fizice si juridice ca pot solicita si obtine certificate de atestare fiscala 100% online emise pentru alt scop decat intrainarea bunurilor mobile si imobile.
 
Pentru a beneficia de certificatul fiscal semnat electronic contribuabilii trebuie sa aplice o cerere online pe site-ul www.spit-ct.ro pentru a deveni utilizator al sistemului electronic oferit de SPIT Constanta
 
Certificatul fiscal online pentru persoanele fizice si juridice se obtine direct de acasa sau birou fara deplasari la sediul vreunei agentii fiscale si poate fi folosit pentru intabulare, cadastru, ipoteca, licitatie, dezbatere succesiune, autorizare taxi etc.
 
Documentul poate fi verificat din punct de vedere al autenticitatii accesand site-ul www. spit-ct.ro – sectiunea servicii online – verifica certificat fiscal sau pe adresa de internet https://etax.spit-ct.ro/verificacf.aspx.
 
Verificarea poate fi realizata de orice persoana care se afla in posesia unui certificat de atestare fiscala, pe baza numarului de inregistrare, a datei de inregistrare a documentului si a cheii de control alocate in mod automat de programul informatic, tiparite in nota de subsol a documentului.
 
Precizam faptul ca documentul autentic este cel in format electronic. Certificatul fiscal semnat digital se afla sub protectia Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica si va produce aceleasi efecte ca si actul in forma autentica.