Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

31 martie, ultima zi în care vă puteți achita impozitele și taxele locale la punctul de lucru SPIT deschis în centrul comercial Vivo Constanța


Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că punctul de lucru din centrul comercial VIVO se închide începând cu data de 01.04.2021.

Din data de 11 ianuarie 2021, de când a fost deschis, punctul de lucru din centrul comercial Vivo Constanța a deservit un număr de  9.304  contribuabili care au achitat în total, suma de 4.087.823 lei.

SPIT Constanța  mulțumește tuturor contribuabililor care au ales să își achite obligațiile fiscale în ultimele 3 luni în punctul de lucru deschis în centrul comercial Vivo și informează că impozitele și taxele locale pot fi plătite în continuare la cele șase agenții fiscale fiscale de pe raza municipiului  deschise publicului luni, marți, miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi, între 8.30 și 18.30.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța încurajează contribuabilii să folosească, mai ales în această perioadă, plata online, cu ajutorul serviciilor electronice disponibile la nivelul instituției:

  • Site-ul spit-ct.ro, secțiunea „Servicii online/Plata impozite”, integral sau în 5 rate prin programul BT
  • Pe site-ul ghiseul.ro, secțiunile „Plătește online impozite și taxe”, respectiv „Plată fără autentificare”
  • Internet Banking prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania
  • Serviciul Direct Debit – Banca Transilvania
  • Aplicația e-Tax Mobile – pe spit-ct.ro.

Constănțenii care preferă plata prin operațiuni bancare își pot plăti obligațiile fiscale prin ordin de plată, trecând în rubrica dedicată beneficiarului Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă optați pentru plata prin numerar, dar nu aveți timp să treceți pe la ghișee, puteți merge la la stațiile OMV – Petrom sau la magazinele Inmedio din cadrul centrelor comerciale, unde aveți la dispoziție serviciul Westaco Express. Tot prin numerar se poate plăti la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.