Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Ordinea si linistea in locatiile SPIT, asigurata de Jandarmerie


 Pentru desfasurarea activitatii institutiei intr-un climat de siguranta, ordinea si linistea publica in incintele locatiilor Serviciului Public de Impozite si Taxe (SPIT) va fi asigurata de Jandarmeria Constanta.
 
Masura vine ca urmare a problemelor intampinate la ghiseele agentiilor fiscale unde pe fondul aglomerarii excesive, unele persoane si-au varsat nervii pe angajatii institutiei, la fel cum se implampla in urma cu 12 de ani, utilizand un limbaj trivial si avand o atitudine neadecvata, fapt ce a afectat activitatea institutiei.
 
Rugam contribuabilii sa manifeste intelegere fata de angajatii institutiei, in sensul de a nu insista sa intre in locatiile agentiilor fiscale, daca inainte cu o ora de inchiderea ghiseelor acestea sunt supraaglomerate, cu 30 pana la 50 de bonuri in asteptare.
 
Pentru a evita aglomerarile de la ghisee, SPIT recomanda contribuabililor sa se adreseze oficiilor postale din localitate, agentiilor Garanti Bank sau statiilor OMV din Municipiu, sau sa utilizeze alte modalitati de plata precum cel:
         prin intermediul cardului bancar, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se vor autentifica cu nume utilizator si parola emise de catre SPIT in urma unei cereri depuse online;
         prin sistemul Internet Banking. Pentru acest sistem de plata contribuabilii trebuie sa aiba deschis un cont de Internet Banking.
         prin ordin de plata (O.P.) Se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis;
         prin mandat postal. Se poate efectua de la orice oficiu postal din tara.
Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum si codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat postal se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro
 
Precizam ca, atat la oficiile postale cat si la agentiile Garanti Bank sau la statiile OMV, plata impozitelor si taxelor locale se poate efectua in baza actului de identitate, nefiind necesar a se prezenta instiintarea de plata.
 
Multumim celor 510 contribuabili care si-au rezolvat problemele ca urmare a transmiterii e-mail-urilor, inscrierii la audientele online si completarii chestionarelor, fara a se mai deplasa la sediile agentiilor fiscale.
 
De asemenea, amintim, inca o data, contribuabililor constanteni ca managementul organizatiei vine in intampinarea acestora cu o serie de servicii online care pot fi utilizate pentru a economisi timp si nervi. Acestea pot fi consultate pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.