Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Pana pe 1 aprilie 2013, agentia fiscala din Palazu Mare, deschisa cinci zile pe saptamana


 Ca raspuns la solicitarile venite din partea contribuabililor, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta prelungeste, pentru perioada 20 martie – 01 aprilie 2013, programul de lucru cu publicul al agentiei fiscale situate pe str. Dumbraveni nr. 1 din Palazu Mare, de la o zi la 5 zile pe saptamana, in intervalul orar 08.00 – 18.00.
 
Masura prelungirii programului de lucru vine pe fondul cresterii adresabilitatii contribuabililor la acest ghiseu al institutiei in perioada premergatoare termenului scadent aferent primului semestru din anul 2013, respectiv, duminica 31 martie a.c.. Avand in vedere ca termenul scadent se implineste intr-o zi nelucratoare acesta se prelungeste conform prevederilor legale in vigoare pana la sfarsitul primei zile lucratoare, respectiv pana luni, 01 aprilie 2013. 
 
Multumim inca o data contribuabililor pentru propunerile de imbunatatire transmise online, dar si celor care si-au rezolvat problemele ca urmare a transmiterii e-mail-urilor, inscrierii la audientele online si completarii chestionarelor, fara a se mai deplasa la sediile agentiilor fiscale.
 
De asemenea, amintim contribuabililor constanteni ca managementul organizatiei vine in intampinarea acestora cu o serie de servicii online care pot fi utilizate pentru a economisi timp si nervi. Acestea pot fi consultate pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro