Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Plata impozitelor si taxelor locale pe site-ul SPIT


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta aminteste persoanelor fizice si juridice ca impozitele si taxele locale pot fi achitate prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale.
 
Pentru autentificare, contribuabilii trebuie sa introduca un nume de utilizator si o parola. Acestea sunt emise de catre SPIT in baza unei cereri de inregistrare in sistem, care se gaseste pe site-ul institutiei, la sectiunea „Servicii Online” – „Plata online a impozitelor”.
 
Cererea poate fi inregistrata direct in sistem sau poate fi listata si depusa la oricare din ghiseele unice ale SPIT.
 
Contribuabilul se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghiseul agentiei la care a fost arondat sau poate primi elementele de identificare (user si parola) intr-un plic inchis. In acest caz, in vederea stabilirii identitatii persoanei care a inregistrat solicitarea, la adresa de domiciliu a contribuabilului se va deplasa un inspector SPIT.
 
Termenul de eliberare a parolei este de maxim 7 zile lucratoare de la inregistrarea cererii. Dupa primirea elementelor de identificare, contribuabilul are posibilitatea modificarii parolei.
 
Mentionam ca pentru plata impozitelor si taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe www.spit-ct.ro, nu se percepe comision.