Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Campanie de informare a contribuabililor din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta


 Inspectorii Serviciului Public de Impozite si Taxe (SPIT) din cadrul Serviciul Constatare si Control sunt din nou pe teren in Mamaia si Sat Vacanta pentru a informa si verifica contribuabilii cu privire la taxa de promovare a turismului, taxa pentru spatii verzi si taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice.
 
Mentionam ca aceasta este o completare a campaniei derulate in luna mai, in care au fost inmanate formulare tipizate si instiintari ce cuprind detalii despre taxele speciale unui numar de 1.411 contribuabili, din care 955 detinatori de locuinte si 456 operatori economici.
 
De asemenea, un numar de 469 de contribuabili au fost impusi din oficiu deoarece nu s-au prezentat pentru a depune declaratiile iar termenul de declarare si de plata al taxei de promovare a turismului a expirat la data de 01.06.2013. Suma totala datorata de catre acestia este de 207.360 lei.
 
Taxele amintite anterior sunt datorate conform Hotararii nr. 82/2013 privind modificarea si completarea HCL nr. 330/2012 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013.