Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Modalitati de plata a impozitelor si taxelor locale


 Pentru a evita eventualele aglomerari la ghiseele institutiei, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta recomanda contribuabililor sa aleaga modalitatea de plata cea mai accesibila pe care o au la dispozitie.
 
In acest sens, SPIT aminteste serviciile de plata oferite de institutie cu scopul de a limita timpul acordat in vederea achitarii impozitelor si taxelor locale, si anume:
 
– plata cu numerar la toate oficiile postale, la agentiile Garanti Bank si la statiile OMV din Municipiul Constanta. Precizam ca nu este necesara prezentarea instiintarii de plata ci doar a datelor personale sau a cartii/buletinului de identitate;
 
– plata prin intermediul cardului bancar, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online” – „Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se vor autentifica cu nume utilizator si parola emise de catre SPIT in urma unei cereri depuse online;
 
– plata prin Internet Banking, pentru contribuabilii care au deschis un cont de Internet Banking;
 
– plata cu O.P. se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis;
 
– plata prin mandat postal  se poate efectua de la orice oficiu postal din tara. Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum si codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat postal se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.