Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Campanie de executare silita a debitorilor persoane fizice si juridice


 Inspectorii Serviciului Urmarire si Executare Silita din cadrul Serviciului Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta au demarat o ampla campanie in vedera recuperarii debitelor catre bugetul local.
 
Astfel, se vor infiinta popriri asupra veniturilor si disponibilitatilor banesti ale persoanelor fizice si juridice debitoare si se va proceda la instituirea masurii sechestrului asupra bunurilor acestora.
 
Potrivit O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aceste bunuri vor fi valorificate prin vanzare la licitatie.
 
De asemenea, precizam ca SPIT desfasoara o campanie privind persoanele fizice care figureaza in evidentele fiscale cu amenzi contraventionale neachitate.
 
Aceasta campanie vizeaza debitorii care nu detin bunuri sau venituri urmaribile si are drept scop inlocuirea acestor amenzi cu obligarea contravenientilor, de catre instanta de judecata, la prestarea unei activitati in folosul comunitatii.
 
Amintim ca plata sumelor datorate se poate efectua la toate ghiseele institutiei, la toate oficiile postale, la agentiile Garanti Bank si la statiile OMV prin Westaco Express din Municipiul Constanta.