Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Impozitele si taxele locale se pot achita pana pe 24 decembrie


 Avand in vedere ca se apropie sfarsitul anului, Serviciul Public de Impozite si Taxe recomanda constantenilor sa verifice daca au achitat la zi impozitele si taxele locale.
 
Reamintim, pe aceasta cale, ca termenul scadent pentru plata a fost 30 septembrie si dupa aceasta data au inceput sa se calculeze majorari de intarziere.
 
Astfel, persoanele care doresc sa treaca in noul an fara datorii catre bugetul local, se pot prezenta, in vederea achitarii restantelor, la orice agentie fiscala, oficiu postal, agentie Garanti Bank sau statie OMV din municipiu, pana marti, 24 decembrie.
 
Totodata, pot opta pentru urmatoarele modalitati de plata: prin intermediul cardului bancar (pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro), prin Internet Banking, ordin de plata sau mandat postal.
 
Mentionam ca, fara a se deplasa la ghiseele institutiei, contribuabilii au posibilitatea vizualizarii listelor detaliate ale taxelor si impozitelor locale datorate, ale platilor efectuate, evidenta cladirilor, terenurilor, mijloacelor de transport, a garajelor ADP si a taxei de habitat direct pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro – sectiunea Servicii online – Plata electronica a impozitelor si taxelor locale.