Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT expediaza instiintarile de plata


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta contribuabililor ca, incepand cu data de 20 ianuarie 2014, vor primi instiintari de plata care vor cuprinde toate obligatiile fiscale datorate bugetului local.

Cei care primesc instiintari tiparite pe hartie de culoare alba au de platit doar impozitele si taxele aferente anului 2014 si beneficiaza de bonificatie (10% pentru persoane fizice si 5% pentru persoanele juridice) daca isi achita debitele pana la data de 31 martie 2014.

Cei care primesc instiintari tiparite pe hartie de culoare roz au de platit impozitele si taxele locale pentru anul 2014 dar si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita precum si accesoriile acestora calculate la data de 01.01.2014 si beneficiaza de bonificatie daca isi achita, pana la data de 31 martie 2014, atat debitele restante cat si cele aferente anului 2014.

Precizam ca, incepand cu aceeasi data, vor fi expediate si somatiile de plata pentru contribuabilii care nu au achitat impozitele aferente semestrului doi al anului 2013.