Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Instiintarile de plata abandonate, sustrase de copii din cutiile postale


 In urma cercetarilor efectuate de Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT), cu privire la instiintarile de plata abandonate intr-un spatiu de joaca pentru copii, a rezultat faptul ca documentele au fost sustrase din cutiile postale, neasigurate, aflate in scarile de bloc, de un grup de copii din zona.
 
Documentele proveneau de la doua blocuri de nefamilisti din cartierul CET si potrivit declaratiilor locatarilor din zona au fost imprastiate si abandonate de catre copii in spatiul de joaca, fiind gasite ulterior de catre constanteanul care a sesizat situatia cotidianului „Telegraf“.
 
Inca din cursul zilei de ieri, SPIT Constanta a recuperat plicurile abandonate in spatiul de joaca, iar astazi a emis si inmanat titularilor acestora alte instiintari de plata cu obligatiile datorate bugetului local.   
 
Multumim pe aceasta cale cetateanului care a manifestat vadit un puternic caracter civic si rugam totodata constantenii sa ia atitudine in astfel de situatii pentru a veni in sprijinul celor care nu au intrat in posesia instiintarilor de plata si, dupa caz, sa  depuna documentul in cutia postala a destinarului sau sa-l returneze la cel mai apropiat ghiseu SPIT.