Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Modalitati de plata ale impozitelor si taxelor locale


 Pentru a evita eventualele aglomerari de la ghiseele agentiilor fiscale, recomandam celor care doresc sa achite impozitele si taxele locale si nu au de efectuat alte operatiuni (depunerea declaratiilor de impunere sau alte modificari) sa aleaga una din modalitatile de plata, oferite de Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, fara a se mai deplasa la sediile institutiei.

 

In acest sens, va puteti adresa oficiilor postale, agentiilor Garanti Bank, statiilor OMV prin Westaco Express din municipiu, prezentand doar buletinul/ cartea de identitate, sau puteti utiliza urmatoarele modalitati de plata:

– prin intermediul cardului bancar, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde va autentificati cu nume utilizator si parola emise de catre SPIT in urma unei cereri depuse online;

– prin sistemul Internet Banking. Pentru acest sistem de plata trebuie sa aveti deschis un cont de Internet Banking;

– prin ordin de plata (O.P.) Se poate efectua prin banca unde aveti cont deschis;

– prin mandat postal. Se poate efectua de la orice oficiu postal din tara.

Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum si codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat postal se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro

 

Reamintim, de asemenea ca, incepand cu 03 februarie si pana pe 31 martie 2014, SPIT vine in sprijinul contribuabililor prin parteneriatul cu VISA Romania si Banca Transilvania in proiectul “Plateste taxele si impozitele cu VISA. Castiga timp si bani”. Astfel, impozitele si taxele locale se pot achita, prin intermediul cardului bancar, la standul deschis in zona Cafeteria Auchan din cadrul centrului comercial Maritimo, zilnic, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.