Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Persoanele cu dizabilitati nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele SPIT pentru a beneficia de scutirea la taxa de habitat


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza persoanele cu dizabilitati ca nu este necesara deplasarea la ghiseele institutiei pentru a prezenta documentele justificative in vederea aplicarii scutirii la taxa de habitat.
 
Precizam ca pentru determinarea corecta a situatiei fiscale a acestei categorii de contribuabili, SPIT a incheiat un protocol de colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta.
 
In baza listelor furnizate de catre DGASPC se vor efectua lunar modificarile necesare in evidentele institutiei, astfel incat persoanele mentionate in acestea sa beneficieze de facilitatile fiscale incepand cu data de intai a lunii urmatoare transmiterii informatiilor.
 
De asemenea, reamintim contribuabililor care deja au achitat taxa de habitat pentru tot anul 2014 ca, dupa efectuarea compensarilor, sumele achitate in plus vor fi restituite, conform dispozitiilor legale in vigoare.