Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT a lansat plata impozitelor si taxelor de pe telefonul mobil


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta vine din nou in sprijinul constantenilor lansand ETax Mobile, o noua modalitate de plata online.

 

Serviciul permite contribuabililor achitarea impozitelor si taxelor prin intermediul telefonului mobil, indiferent unde se afla in momentul efectuarii platii.

 

Pentru a beneficia de avantajele acestei metode de plata, contribuabilii trebuie sa descarce aplicatia ETax Mobile SPIT Constanta de pe magazinul online Google Play.

 

Autentificarea pentru accesarea directa a contului ETax se va face in baza unui nume de utilizator si a unei parole, obtinute in urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.

 

Precizam ca aplicatia este dezvoltata momentan doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

        

Pe langa plata online a impozitelor, aplicatia ETAX permite vizualizarea rolurilor fiscale si a debitelor aferente fiecaruia dintre ele, istoricul platilor dvs, precum si informatii despre plata online.                                                                                   

 

Mentionam ca link-ul https://etax.spit-ct.ro/etax-mobile este certificat 3-D Secure de catre Visa si Mastercard prin Romcard si Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card emis sub siglele mentionate.

 

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile internationale de Carduri Visa si Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet. 

 

Astfel, platile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.