Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Operatorii economici din Incinta Portului Constanta Sud pot beneficia de scutirea de impozite si taxe


 Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanta invita toti contribuabilii care intra sub incidenta Hotararii Consiliului Local Constanta numarul 124/23.06.2014 pentru reglementarea situatiei fiscale a unor contribuabili care au sediul/puncte de lucru sau detin bunuri impozabile in incinta Portului Constanta Sud,  la sediul Serviciului Constatare si Control din Constanta, strada Sulmona nr. 22 in vederea depunerii unei solicitari insotita de documentele ce atesta incadrarea in prevederile acesteia.

Conform Hotararii sus mentionate operatorii economici care vor face dovada declararii si achitarii integrale a obligatiilor fiscale aferente bunurilor impozabile situate in zona Port Constanta Sud, la Primaria Comunei Agigea, vor fi scutiti de plata creantelor fiscale calculate si datorate bugetului local al Municipiului Constanta, pentru perioada 2007-2011, iar sumele achitate in plus se vor compensa cu debite viitoare.  
Solicitarea se va depune in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a Hotararii sus mentionate, respectiv 08.07.2014.