Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Contribuabilii pot acorda calificative functionarilor de la ghiseele SPIT


 Contribuabilii au posibilitatea exprimarii aprecierii fata de calitatea serviciului prestat de catre functionarii publici din cadrul Serviciului Public de Impozite si Taxe Constanta prin acordarea unui calificativ.
 
Astfel, la nivelul fiecarui ghiseu este amplasat un dispozitiv cu patru taste, fiecareia fiindu-i atribuit una din urmatoarele calificative, respectiv “Excelent”, „Bine”, „Satisfacator” si “Nesatisfacator”.
 
Fiecare cetatean care intra in legatura directa cu functionarul public de la ghiseu isi poate exprima gradul de satisfactie cu privire la calitatea serviciului prestat prin simpla apasare a uneia dintre taste.
 
Odata butonul apasat, datele sunt transmise unei statii centrale care inregistreaza ora, mesajul si locul de unde acesta a fost transmis.
 
Sistemul furnizeaza date privind numele complet al fiecarui operator si gradul de evaluare al serviciilor oferite, aceste elemente reflectand randamentul functionarului pe anumite perioade de timp.
 
Rapoartele lunare privind perceptia contribuabililor asupra calitatii serviciilor institutiei prestate de functionarii publici de la ghisee dar si de fiecare agentie fiscala in parte sunt analizate de managementul institutiei.
 
In baza rezultatelor obtinute, managementul institutiei evalueaza atat resursa umana cat si calitatea servicului prestat, urmarindu-se astfel cresterea gradului de satisfactie al contribuabililor.