Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Etax pentru iOS


 Incepand luna decembrie 2014, Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta pune la dispozitia contribuabililor posibilitatea achitarii impozitelor si taxelor locale si prin intermediul telefoanelor mobile cu sistem de operare iOS.

 

Pentru a beneficia de avantajele acestei metode de plata, contribuabilii trebuie sa descarce aplicatia Etax Mobile SPIT Constanta de pe magazinul online App Store.

 

Autentificarea pentru accesarea directa a contului ETax se va face in baza unui nume de utilizator si a unei parole, obtinute in urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.

 

Precizam ca aplicatia este dezvoltata si pentru telefoanele cu sistem de operare Android iar in acest caz poate fi descarcata de pe magazinul online Play Store. 

         

Pe langa plata online a impozitelor, aplicatia ETAX Mobile SPIT Constanta permite vizualizarea rolurilor fiscale si a debitelor aferente fiecaruia dintre ele, istoricul platilor, precum si informatii despre plata online.                                                                                  

 

Mentionam ca aplicatia este certificata 3-D Secure de catre Visa si Mastercard prin Romcard si Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card emis sub siglele mentionate.

 

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile internationale de Carduri Visa si Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet. 

 

Astfel, platile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.