Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT expediaza instiintarile de plata


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta contribuabililor ca, incepand cu data de 06 ianuarie 2014, vor primi instiintari de plata care vor cuprinde toate obligatiile fiscale datorate bugetului local.
 
Ca si in anii precedenti, instiintarile sunt colorate in functie de sumele ce trebuie achitate de catre contribuabili.
 
Astfel, persoanele care au de achitat doar impozite si taxe aferente anului 2015 vor primi instiintari de culoare alba. Precizam ca acestea beneficiaza de bonificatie (10% pentru persoane fizice si 5% pentru persoanele juridice) daca isi achita debitele pana la data de 31 martie 2015 .
 
Persoanele care au de achitat impozitele si taxele locale pentru anul 2015 dar si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita, precum si accesoriile acestora vor primi instiintari de culoare roz.
 
Sumele datorate pot fi achitate la ghiseele agentiilor fiscale, la orice oficiu postal, agentie Garanti Bank sau statie OMV prin Westaco Express din municipiu, prin intermediul cardului bancar, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, prin intermediul telefonului mobil (folosind aplicatia Etax Mobile SPIT Constanta, dezvoltata atat pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele cu sistem de operare iOS), prin Internet Banking, prin ordin de plata sau prin mandat postal.